Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

EΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΨΑΧΝΩΝ

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών μετά το πέρας του εορταστικού - Φιλανθρωπικού bazaar το οποίο πραγματοποιήθηκε την 09/12/2012 στην κεντρική πλατεία των Ψαχνών με σκοπό την οικονομική ενίσχυση διαφόρων Ιδρυμάτων καθώς και συνανθρώπων μας με έντονα προβλήματα διαβίωσης, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει αυτούς που με τις προσπάθειές τους συντέλεσαν ώστε να στεφθεί με επιτυχία η εκδήλωση αυτή.      
 Κατ΄αρχάς τα μέλη των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των ,.,...
Δημοτικών Σχολείων, Νηπιαγωγείων και Παιδικών Σταθμών που έλαβαν μέρος, τους εκπαιδευτικούς και μαθητές αυτών( 1ο, 2ο, 3ο Δημοτικό Ψαχνών,1ο, 2ο ολοήμερο και 3ο Νηπιαγωγείο Ψαχνών,Παιδικό Σταθμό Ψαχνών,1ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Καστέλας, Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Πολιτικών, Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Τριάδας και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Μεσσαπίων). Όλοι τους με πολύ διάθεση για προσφορά, με μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση, κατασκεύασαν απλά, μικρά αντικείμενα, γεμάτα όμως με πολύ αγάπη και ευαισθησίες.
      Τους επαγγελματίες - καταστήματάρχες της περιοχής μας και όχι μόνο, οι οποίοι δείχνοντας και αυτοί το κοινωνικό τους πρόσωπο συμμετείχαν στην εκδήλωση προσφέροντας διάφορα είδη τα οποία τους ζητήθηκαν, έχοντας έτσι σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία αυτή. Συγκεκριμένα τους: S/M Kαλογιάννης, S/M Δημητρίου στα Πολιτικά, Αρτοποιείο Γκίκας, Αρτοποιείο Σχίζας, Αρτοποιείο ΄Το καρβελάκι΄, Αρτοπωλείο Μιτάφη-Βασ. Κολλέρης, Ζαχ/στεία Ντόμινο και Flamingo, κρεοπωλείο Καλογιάννης, Διανομές Ακριτίδης στην Τριάδα, χαρτικά Σακελλάρη στη Χαλκίδα και εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ, κατοίκους Πολιτικών.
      Το Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων για την ευγενική χορηγία του ψυχαγωγικού προγράμματος και ειδικότερα την Πρόεδρο της ΔΗ.ΚΑ.ΔΙ.ΜΕ. κ. Τζάθα η οποία με την παρουσία της όπου και όποτε ζητήθηκε, βοήθησε σημαντικά στην ομαλή έκβαση της εκδήλωσης. Επίσης τον Αντιδ/ρχο κ. Λάμπρου για την καταλυτική παρουσία του την ημέρα του bazaar.
      Τον εμπορικό Σύλλογο Ψαχνών για την οικονομική προσφορά του, ύψους 200 ευρώ στον Φιλανθρωπικό κουμπαρά μας και τον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών για την βοήθειά τους. 
      Τέλος και εκ μέρους όλων των συμμετεχόντων το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το οφείλουμε σε όλους αυτούς οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, γέμισαν την πλατεία και βοήθησαν σημαντικά στο να θεωρείται άκρως επιτυχής η εκδήλωσή μας αυτή. 'Εδειξαν σε μέγιστο βαθμό ότι παρά τις δυσκολίες και αντιξοότητες της καθημερινότητας, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι με έντονο το πνεύμα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς.
      Ευχή όλων η εκδήλωση αυτή να γίνει θεσμός, με την συμμετοχή όλων των σχολείων του Δήμου μας, προσφέροντας έτσι βοήθεια σε περισσότερους συνανθρώπους μας οι οποίοι έχουν ανάγκη την αγάπη και την υποστήριξή όλων μας.
Υ.Σ. Από το συνολικό ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε (2,800 ευρώ) και μετά από ομόφωνη απόφαση των Δ.Σ. των Συλλόγων το 10% αυτού διατέθηκε στα Ιδρύματα ΄Κιβωτός του Κόσμου΄και ΄Φλόγα΄ και το υπόλοιπο και μεγαλύτερο μέρος ήδη μοιράσθηκε με την μορφή τροφίμων σε 50 περίπου οικογένειες, κατοίκους της περιοχής μας.

      Με την ελπίδα ότι η Γέννηση του Θεανθρώπου γέμισε τις καρδιές όλων με αγάπη και αισιοδοξία, σας ευχόμαστε Ευτυχισμένο και Αισιόδοξο το νέο έτος 2013.. 


           Εκ μέρους του Δ.Σ.
             Ο Πρόεδρος 

Σταύρος ΣΤΑΘΑΡΑΣ